Workshop

Een workshop schilderen in het bosrijke MontferlandOntdek je creativiteit en volg een inspirerende workshop schilderen!

De invulling voor een workshop kan in overleg naar wens worden aangepast. U kunt gaan schilderen met olieverf/acryl of denk eens aan collage techniek. Voor een familiefeestje of teambuilding of andere groepsvorm kunt u ook kiezen voor een gezamenlijk project. Na de workshop gaat u met een uniek kunstwerk naar huis.


Wat kunt u verwachten?

U krijgt eerst een korte uitleg over het materiaal en invulling van de activiteit.

Het is mogelijk om bijvoorbeeld eerst samen inspiratie op te doen in het mooie Bergerherbos te Zeddam. We maken een korte wandeling en nemen potlood en papier mee om zo tot een idee te komen voor een landschap of onderwerp uit de natuur. 

Bij terugkomst in het atelier gaat u onder professionele begeleiding aan de slag met uw eigen schilderij, waar we werken met acryl of olieverf op schildersdoek.

Wilt u de dagelijkse beslommering eens ontvluchten en op zoek naar ontspanning dan is het schilderen op gevoel wellicht een goed idee.  Laat door kleur en intuitie iets ontstaan op doek of papier waardoor u de tijd even helemaal vergeet. Dit is een heerlijke ervaring en een cadeautje voor uwzelf!  

Graag help ik u om mee te denken over een gepaste invulling voor een workshop als u met een groepje een gezellige creatieve dag van wilt beleven.

Bel of mail gerust voor informatie en de mogelijkheden!


Waar:       Atelier Irma,  kilderseweg 2d, Zeddam

                 voor een groep groter dan 8 personen kan ik op een andere locatie uw workshop verzorgen.

Kosten:    39,- euro   voor een workshop van 3 uur. 

                 inclusief materiaal, koffie/thee,  wat lekkers en een drankje.

                 75,- euro voor een workshop van 5 uur. 

                 inclusief materiaal, koffie/thee , wat lekkers, lunch en een drankje.