Schilderles

IN DE ZOMER CREATIEF BEZIG ZIJN?
GA SCHILDEREN EN GEEF JEZELF EEN KLEURRIJKE ZOMER!

TIJDENS DE ZOMERMAANDEN IS ATELIER IRMA OPEN OM TE KOMEN SCHILDEREN!

Schilderen is op een  zaterdagochtend vanaf 15 juni t/m 17 augustus in het atelier aan de kilderseweg 2d te Zeddam. Bij een mooie zomerse ochtend kan het zijn dat we buiten een plekje zoeken in de natuur of in de tuin om te gaan schilderen.

Schilderen is onder professionele begeleiding voor beginners en gevorderden. Wilt u weten of schilderen iets voor u is?  maak dan gebruik van de 4 kennismakingslessen. U krijgt uitleg over het materiaal, techniek en het mengen van kleuren. Hoe maak je een compositie en kom je tot een schilderij.

Schilderen is een gezellige bezigheid die voor veel ontspanning kan zorgen.Met schilderen kun je je gevoelens en belevenissen op de wereld duidelijk maken en bezig gaan met kleuren en vormen.  Zo kom je even helemaal los van de dagelijkse beslommeringen. Het is een moment van ontspanning met aandacht voor jezelf!

Wanneer:       Op zaterdagochtend van 15 juni t/m 17 augustus.

Hoe laat:        10.00 – 12.15 uur

Kosten  :        5 lessen voor 62,50 euro, of 10 lessen: 125,- euro ( zonder materiaal)

Kosten voor vier kennismakingslessen incl. materiaal bestaand uit setje verf en schilderdoek van 30x 40cm ,   gebruik penselen en schildersezel:    75.- euro

U gaat na deze kennismaking met uw eigen werk naar huis. 

Tip:   Geef een schilderles cadeau!

cadeaubonnen te koop in het atelier al vanaf 15.- euro