Schilderles

IN DE ZOMER CREATIEF BEZIG ZIJN?
GEEF JEZELF EEN KLEURRIJKE ZOMER!

TIJDENS DE ZOMERMAANDEN IS ATELIER IRMA OPEN!

Schilderen is op een  zaterdagochtend vanaf 15 juni t/m 17 augustus in het atelier aan de Kilderseweg 2d te Zeddam. Bij een mooie zomerse ochtend kan het zijn dat we buiten een plekje zoeken in de natuur of in de tuin om te gaan schilderen.

De lessen zijn onder professionele begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Wil je weten of schilderen iets voor je is?  Maak dan gebruik van de vier kennismakingslessen. Je krijgt uitleg over het materiaal, techniek en het mengen van kleuren. Hoe maak je een compositie en kom je tot een uniek schilderij.

Het is een leuke activiteit wat je veel ontspanning zal geven. Tijdens het schilderen kun je volledig jezelf zijn en je kijk op de omgeving tot expressie laten komen in kleuren en vormen.  Je doorbreekt je dagelijkse patronen en kijkt op een andere manier naar alles om je heen. Het is een moment van ontspanning met aandacht voor jezelf!

Wanneer:       Zaterdagochtend van 15 juni t/m 17 augustus.

Hoe laat:        10.00 – 12.15 uur

Kosten  :        5 lessen voor 62,50 euro, of 10 lessen: 125,- euro ( zonder materiaal)

Kosten voor vier kennismakingslessen inclusief materiaal bestaand uit setje verf en schilderdoek van 30x 40cm ,   gebruik penselen en schildersezel:    75.- euro

Je gaat na de kennismakingslessen met je eigen unieke schilderij naar huis!

Tip:   Geef een schilderles cadeau!

cadeaubonnen te koop in het atelier al vanaf 15.- euro